Balti de pescuit Balcesti

Balta Colt de Rai

Balti de pescuit Balcesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Balcesti: Balta Colt de Rai.

Accesul catre "Satul de vacanta: Un Colt de Rai" se face din drumul national DN65 Craiova-Horezu, la 32km de Craiova intre localitatile Bulzesti si Balcesti.

Este o balta asemeni numelui pe care il poarta "Un colt de rai :)". Este intr-o vale inconjurata de o padure si multa verdeata. Pe langa capturile K1, despre care va voi vorbi imediat, veti avea placuta surpriza sa gasiti o multitudine de locuri de cazare. Casute moderne pe malul lacului, case vechi din 1848, reale, locuind in ele va veti aduce aminte cat de frumos si sanatos traiau stramosii nostri. Pe malul lacului veti gasi si terase in stil rustic si artistic realizate. Satul de vacanta dispune de o terasa in copac pentru 30 de persoane, pontoane, un foisor le malul lacului, baldakinele si hamacele. Tot aici ve-ti gasi si o cabana, cu crama si camere cu vedere la lac.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Foisor, Cabana

Regulament Balta Colt de Rai: 

- Taxa este de 30 Ron/ zi, 50 Ron/ noapte
- Se poate pescui cu maxim 4 bete cu cel mult 2 carlige
- Se pot retine maxim 5 kg de peste, cu dimensiuni minime admise: somn 50 cm, crap 30 cm (min 1,5kg si max 3 kg), salau 40 cm, oblete 12 cm
- Tariful pentru cazare este intre 50 si 100 Ron pentru casute de 2 persoane.

Galerie foto