Balti de pescuit Corbeanca

PESCARIUM CORBEANCA

Balti de pescuit Corbeanca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Corbeanca: PESCARIUM CORBEANCA.

Lasa-te prins de magia locului si bucura-te din plin de pasiunea ta in cadrul noului complex PESCARIUM. 

Ascuns pe malul lacului CORBEANCA, inconjurat de frumusetea naturii, PESCARIUM reprezinta locul ideal pentru pasionatii de pescuit.

 

  Cu o suprafata generoasa de 22 de hectare si o adancime ce variaza intre 3 m la mal si 10 metri in mijlocul baltii, lacul Corbeanca face parte din patrimoniul PESCARIUM. Popularile dese cu peste care au avut loc in decursul ultimilor ani, au transofrmat balta intr-o adevarata rezervatie piscicola. Ultimele populari au avut loc in luna octombrie 2011 cu o cantitate de 4 tone de peste si respectiv in luna martie 2012 cu o cantitate de 8 tone de peste.
  Accesul la balta se poate face chiar si in conditii potrivnice, drumul din jurul zonei special amenajate pentru pescuit si al casutelor fiind pietruit, si in dreptul caruia se pot vedea din abundenta palcurile de stuf si papura ce inconjoara balta, despartite de salcii si pe alocuri plantati trandafiri, crin de balta, berbelis si tui. Pentru pasionatii de pescuit, lacul gazduieste speci de crap, ten, somn, novac, caras care pot ajunge pana la o greutate de 25 de kg. Cele mai frecvente capturi sunt reprezentate de crap si ten cu o greutate situata intre 3 si 9 kg, urmate de capturi mai rare de pana la 20 de kg. Recordul balti pentru somn este de 32 kg urmat de crap cu o greutate de 19.7 kg.

Beneficiati de confortul unei case de vacanta exact pe malul lacului, unde o zi obisnuita de pescuit se va transforma in clipe memorabile alaturi de prieteni si familie.

La doar 15 km de Bucuresti, cu un decor natural si plin de viata, PESCARIUM va ofera 11 casute dotate complet cu:

  • camera principala cu pat dublu
  • grup sanitar complet propriu
  • bucatarie proprie
  • aer conditionat
  • tv
  • frigider
  • terasa ( anexata fiecarei casute, cu masa si bancute unde se poate servi masa, ponton pentru pescuit si gratar )
Complexul mai beneficiaza pana la 50 de locuri special amenajate, foisoare cu ponton pe apa dedicate special pentru pescuitul in timpul zilei.