Balti de pescuit Danesti

Balta Danesti 5, 6, 7

Balti de pescuit Danesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Danesti: Balta Danesti 5, 6, 7.

Baltile Danestile 5,6,7  se afla in apropierea localitatea Danesti, judetul Calarasi,intro zona salbatica si ecologica, fiind cuprinse in SIT NATURA 2000.

 Accesul se face pe A2 (autostrada soarelui) pana la Lehliu Gara, la iesirea de pe A2 se vireaza dreapta pe soseaua spre Calarasi, urmand localitatile Razvani si Nucet-Lupsanu. La jumatatea localitatii Nucet-Lupsanu, se vireaza dreapta printre scoala si biserica. Urmand un drum de piatra de aproximativ 4 km, veti ajunge perpendicular pe firul raului  Argova, unde se vireaza stanga,se trece de sediul fermei (circa 200 m) urmand sa intalniti bazilel 5,6 si7.Bazinul din fata casei nu face parte din ferma mea.Peisajul intalnit este unul deosebit, comparat de pescari cu o mica delta unde veti avea ocazia sa vedeti in habitatul lor natural pasari rare. Pe malurile lacurilor sunt amenajate umbrare, iar daca doriti un mediu natural va puteti odihni la umbra salciilor stufoase.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto

Regulament Baltile Danesti 5,6 si 7; 

- Cantitatea de peste retinuta - Max. 5Kg crap, cteno, stiuca sau salau pentru un bon (sau 10 kg. novac,caras)
- Crapul, ctenul peste 5 kg sau mai mic de 700 gr. se elibereaza imediat fara a fi vatamat.
- Pescuitul "La japca", cu mana sau cu alte scule si dispozitive sunt interzise (infractiunea de braconaj se pedepseste conform legii).
- Este permis un numar de maxim 5 scule (undite sau lansete) pentru un bon si fiecare pescar va arunca in dreptul locului sau de pescuit situat pe maxim 5 metri de mal.
- Este interzisa poluarea fonica si de orice alta natura (muzica tare, zgomote, etc...), comportament obscen, care pot deranja ceilalti participanti la partida de pescuit.
- Este interzisa intrarea in apa cu sau fara orice fel de ambarcariune.
- Este interzisa distrugerea plantelor sau a indicatoarelor, barierelor, digurilor, etc.
- Este interzis pescuitul in zonele stabilite de catre administratie.
- Este interzisa aruncarea gunoiului, exceptie facand locurile special amenajate.

Servicii

Societate noastra asigura paza lacurilor, oferind siguranta camparii in cort sau rulote in oricare dintre bazine.

Parteneri

wwwdanestipescuit.ro

Oferte speciale

In acest sezon de pescuit va facem o oferta de nerefuzat;LA PATRU DE PESCUIT VA OFERIM UNA BONUS!!!!!Pastrati bonurile!!!!

 

Galerie foto