Balti de pescuit Dumesti

TROFEE PAUSESTI

Balti de pescuit Dumesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Dumesti: TROFEE PAUSESTI.

Acumularea Trofee Pausesti este situata doar la 21 Km de municipiul Iasi. Populata cu capturi cantarind de la 1 la 18 kg poate fi considerata de pescarul obisnuit, care isi doreste o captura majora, ca o locatie destinata trofeelor. Pestii, in majoritate crap, avand o densitate foarte ridicata.

Avind in minte imaginea pescarului doritor de o captura majora - demna de o aminitire placuta - oferim facilitati care sa vina in ajutorul pescarilor astfel incit, indiferent de momentul in care se hotarasc sa ne viziteze, sa se poata concentra catre activitatea de pescuit in sine: nada si momeala, transport scule, carucioare, pontoane.

Pentru cei care doresc ca pe linga clipele pline de adrenalina a capturilor sa-si prezinte aptitudinele de bucatari le punem la dispozitie gratare si racoritoare. Personalul locatiei va sta la dispozitie in orice moment cu sfaturi privind stilul de pescuit, monturile si nada ce trebuie folosita pentru a avea captura ce v-o doriti.


Galerie foto