Balti de pescuit Dunavatu de jos

Complex Delta Paradis

Balti de pescuit Dunavatu de jos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Dunavatu de jos: Complex Delta Paradis.

Pentru a ajunge la Complexul Delta Paradis, puteti porni din Tulcea spre Murighiol (Tulcea-Malcoci-Nufaru-Bestepe-Mahmudia-Murighiol) si apoi porniti spre Dunavatu de Sus – Dranov si Dunavatu de Jos. Din localitatea din urma, mergeti pe canalul Dunavat in gura Lacului Razim. Plecarile spre Complex au loc din Murighiol. 

Situat pe canalul Dunavat, in incinta Dunavat 1, complexul Delta Paradis are o suprafata totala de luciu de apa de 1505 ha si balti destinate in principal pescuitului sportiv de rapitor-stiuca. Aflandu-se in gura Lacului Razim, Delta Paradis ofera amatorilor de pescuit de orice fel inca o posibilitate de a-si implini dorintele. Printre activitatile recreative pe care le ofera complexul turistic Delta Paradis, pe primul loc se afla pescuitul la rapitor – stiuca. Puteti pescui pe malurile complexului – bibaneala – activitate agreata in aceeasi masura de copii si parinti.

Complexul Delta Paradis, balti

Complexul se afla intr-o locatie deosebit de frumoasa si daca nu sunteti pasionati de pescuit, puteti face excursii cu barca si puteti admira frumusetea unica a peisajului. De asemenea puteti face fotografii si admira pasarile din Delta.

Structura complexului este urmatoarea:
Minihotelul (3 stele) dispune de: 12 camere duble (matrimoniale + single) cu baie proprie si 1 apartament cu o camera dubla matrimoniala ,living, baie proprie.
Hotelul (3 stele) dispune de: 9 camere duble (matrimoniale si single), cu bai proprii. 3 camere duble (matrimoniale si single) ,de asemenea cu bai proprii si un apartament cu trei locuri(o camera cu pat dublu si o camera cu p simplu) cu baie proprie. Un restaurant cu bar si terasa, avind o capacitate de 60 locuri, bucatarie modern utilata, spatii frigorifice. si grupuri sanitare proprii. Aveti si posibilitatea camparii cu cortul in incinta complexului.

Galerie foto