Balti de pescuit Malureni

Balta Flamina

Balti de pescuit Malureni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Malureni: Balta Flamina.

Balta Flamina se afla in judetul Arges, comuna Malureni, sat Bunesti. Balta Flamina nu are o suprafata mare de luciu de apa (aprox. 3 ha.) formata din 3 lacuri unite, dar compenseaza la capitolele densitate si diversitate de peste(16 specii de pesti), curatenie, cazare cu 30 locuri in cabanute foarte cochete,dotate cu frigidere, televizoare, DVD, toalete si dusuri la standarde europene, bucatarie si gratare amenajate pentru uzul clientilor, cat si un minimarket aprovizionat cu de toate, la preturi modice. 

Va asteptam cu drag, la Balta Flamina pentru a prinde peste si a petrece seri de neuitat!

Facilitati: Pescuit noaptea, Minimarket ,Access auto, Foisor, Cabane,gratare,bucatarie pt. clienti,toalete si dusuri moderne

Regulament Balta Flamina: 

Se pot retine 5 kg de peste (intre 0.5 si 3 kg / buc,crap,caras mare cu precizarea ca somn si cteno se pot retine si mai mari).
Crapii sub si peste aceste greutatii vor fi eliberati.


Colectia a 4 bonuri de pescuit,sau abonament ,va ofera o partida a 5 a gratis

Se pescuieste cu maxim 3 vargi , lansete sau shefield de persoana ,este permis pescuitul la greutate pe lac,iar juvelnicele sunt obligatoriu din ata,nu metalice.
Pescuitul la bomba este interzis!!!

Nu este permis scaldatul in lac.
Pe perioada stationarii in camping, participantii sunt rugati sa vina fara spectatori si sa pastreze linistea, curatenia si echipamentele functionale.

Nerespectarea conditiilor din regulament atrage achitarea pagubelor si parasirea locatiei, fara restituirea taxelor. Din motive de securitate, preferam participantii fara copii sub 7 ani, sau animale de companie. 

Servicii

Taxa de agrement  este de 60 Ron/zi (6:00-18:00) si 60 Ron/noapte (18:00-6:00).
Se pot retine 5 kg de peste, indiferent de specie ( intre 0.5 si 3 kg / buc,crap,caras mare, cu precizarea ca somn si cteno se pot retine si mai mari).
Crapii sub si peste aceste greutatii vor fi eliberati.
Solicitati cantar periodic, iar la 5 kg de peste prins, se sigileaza juvelnicul si puteti pescui in sistemul C&R, pana la sfarsitul partidei.
Pe perioada stationarii in camping, participantii pot fi insotiti de 1 pers./taxa achitata.
Se pescuieste cu maxim 3 vargi , lansete sau shefield de persoana ,este permis pescuitul la greutate pe lac,iar juvelnicele sunt obligatoriu din ata,nu metalice.
Pescuitul la bomba este interzis!!!
Taxa pentru cabane este de 50 ron/zi pentru cabanele mici si 80 ron/zi pentru cabanele mari ( 17:00 astazi-12:00 a doua zi).
Nu este permis  scaldatul in lac.
Pe perioada stationarii in camping, participantii sunt rugati sa   pastreze linistea, curatenia si echipamentele functionale.
Nerespectarea conditiilor din regulament atrage achitarea pagubelor si parasirea locatiei, fara restituirea taxelor.
Din motive de securitate, preferam participantii fara copii sub 7 ani, sau animale de companie. 
 
 

Crapii si cteno(ten) mai mici de 0,5 kg se vor elibera imediat.
- Dupa cum am precizat si mai sus pescuitul la bomba este interzis.
- Utilizarea a mai mult de 3 undite de persoana pe lac atrage plata unei noi taxe!
- Sunt interzise juvelnicele metalice.

- Juvelnice si mincioc din ata se pot inchiria contra cost =5 ron /zi/buc.
- Cabanele se inchiriaza numai pentru pescuit in baza unei rezervari anterioare.
- Pescuit fara spectatori(pescar +1pers.)