Balti de pescuit Urziceni

Balta Ciocarlia 4

Balti de pescuit Urziceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Urziceni: Balta Ciocarlia 4.

Balta Ciocarlia 4 a fost deschisa pentru pescuitul sportiv in anul 2012, si repopulata pana in prezent cu 10 tone de crap, cteno si somn romanesc. Balta are un potential piscicol foarte ridicat, existand exemplare de crap si cteno cu greutati pana la 14 – 16 kg. Balta se intinde pe o suprafata de 10 ha, cu o adancime incepand de la 2m la 3m, o latime de circa 120 - 150m si lungime de 800m, iar solul lacului este suficient de tare si NU prezinta vegetatie submersa ce poate incurca ustensilele pescarilor. Malurile sunt extrem de curate avand stuf de aproximativ 4m doar pe un singur mal.Pe malul fara stuf exista verdeata bogata, zona in care se pot face campari cu corturi sau rulote. Pe balta sunt construite foisoare ( dotate cu mese, canapele si gratare), pontoane si grupuri sanitare.
Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Foisor, Copaci pe mal, WC, Umbrar.

Regulament Balta Ciocarlia 4: 

REGULAMENT GENERAL DE PESCUIT SPORTIV SI AGREMENT 2013

1. Se poate pescui cu un numar de maxim 5 lansete (undite) de pescar

2. Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta

3. Pescarii si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica si alte manifestari huliganice

4. Plantatul este permis doar cu NAVOMODELE

5. Exemplarele de crap si cteno cu greutatea mai mare de 10kg se vor elibera urmand a primi un BONUS din partea administratie

6. Orice neintelegere intre standurile de pescuit sau intre doua sau mai multe grupuri de pescari va fi adusa la cunostinta administratorului lacului pentru a fi remediata
Luarea de masuri de catre unul din pescari implicati intr-un eventual incident va duce la excluderea lui din incinta bazei si ridicarea dreptului de a mai pescui pe Ciocarlia 4.

7. Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans si depozitat in tomberoanele de langa fiecare stand

8. Este interzis scaldatul si pescuitul de pe diguri

9. Este interzis focul deschis la mai putin de 4 m fata de foisoare sau umbrare

10. Orice abatere de la vreunul din punctele prevazute in regulament atrage dupa sine evacuare persoanelor implicate si interzicerea de a mai pescui pe Ciocarlia 4.

11. Cei care vor fi prinsi ca sustrag (ascund) peste, altul decit cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se fac vinovati de furt, fapta penala pedepsita de art 208 codul penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politie!

Galerie foto