Balti de pescuit Zau De Campie

Balta Zau

Balti de pescuit Zau De Campie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Zau De Campie: Balta Zau.

Lacul Zau de Campie, Mures
Balta de pescuit
0744.613.580

Esti pescar impatimit sau nu, iti plac natura si povestile cu monstrii marini spuse la o cana cu vin, un mic sau o bere. Ai si o companie placuta, este perfect, pentru o mini vacanta in lunile de vara.

Lacul Geaca III
Balta de pescuit Geaca, Cluj
0264.433.552 / 0744.613.580

 Situat in comuna Geaca, sat Lacu, judetul Cluj, are o suprafata de 18 ha.

balta_pescuit_geaca_cluj 

salau zau de campie

Lacul Zau de Campie se afla pe raza localitatii cu acelasi nume din judetul Mures. Situat la 40 de kilometri de Targu-Mures, cu acces dinspre Ludus si Sabed, lacul ofera vizitatorilor un peisaj extrem de pitoresc. Lacul are o adancime medie de 2 metri, iar vegetatia acvatica isi face simtita prezenta doar pe langa maluri, in larg fiind aproape inexistenta. Speciile de peste ce se gasesc in aceste lacuri sunt crapul, carasul, somnul, salaul si stiuca.

Salba de lacuri artificiale create prin indiguiri, in apropiere de localitatea Ludus,cu multiple posibilitati de acces dinspre Cluj (prin Mociu Sarmas) sau dinspre Mures (prin Ludus). Veche unitate piscicola, data de citiva ani in pescuit sportiv.

somn zau de campie captura somn balta zau de campie

somn zau de campie somn zau de campie mures

balta pescuit zau de campie mures

balta pescuit zau de campie mures

Tarife:

  • taxa de ZI - 60 ron
  • taxa de NOAPTE - 60 ron

Se pot aduce pana la 4 undite, iar captura maxima pentru speciile superioare (crap, salau, stiuca) este de 4 kilograme, in timp ce pentru celelalte specii nu exista limita maxima de greutate.

Pescuitul la spinning din barca este permis doar cu inchirierea barcilor din ferma, pescarul folosind motorul sau de baza, personal.

Cost: 180 ron - 3 pescari in barca, fiecare achitand 60 ron

Pescarii mureseni au acum mai multe alternative de locatii de pescuit, administratia lacurilor din Zau de Campie demonstrand profesionalism si perseverenta in gestionarea lacurilor. In concluzie, le uram pasionatilor „fir intins”!

regulament balta zau de campiereguli balta zau de campie