Balti de pescuit Zau De Campie

Balta Zau

Balti de pescuit Zau De Campie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Balti de pescuit Zau De Campie: Balta Zau.

Lacul Zau de Campie
Balta de pescuit
0744.613.580

balta pescuit zau de campie mures

Lacul Zau de Campie se afla pe raza localitatii cu acelasi nume din judetul Mures. Situat la 40 de kilometri de Targu-Mures, cu acces dinspre Ludus si Sabed, lacul ofera vizitatorilor un peisaj extrem de pitoresc. Lacul are o adancime medie de 2 metri, iar vegetatia acvatica isi face simtita prezenta doar pe langa maluri, in larg fiind aproape inexistenta. Speciile de peste ce se gasesc in aceste lacuri sunt crapul, carasul, somnul, salaul si stiuca.

Salba de lacuri artificiale create prin indiguiri, in apropiere de localitatea Ludus,cu multiple posibilitati de acces dinspre Cluj (prin Mociu Sarmas) sau dinspre Mures (prin Ludus). Veche unitate piscicola, data de citiva ani in pescuit sportiv.

balta pescuit zau de campie mures

Pretul unei zi de pescuit de 12 ore este de 40 de lei, iar pentru “pescarii inraiti” pretul pentru 24 de ore este de 60 de lei. Se pot aduce pana la 4 undite, iar captura maxima pentru speciile superioare (crap, salau, stiuca) este de 4 kilograme, in timp ce pentru celelalte specii nu exista limita maxima de greutate.

Pescarii mureseni au acum mai multe alternative de locatii de pescuit, administratia lacurilor din Zau de Campie demonstrand profesionalism si perseverenta in gestionarea lacurilor. In concluzie, le uram pasionatilor „fir intins”!

Servicii

balta pescuit zau de campie mures

Galerie foto