Cazare pescuit Belciugatele

Complex turistic Valea Iazurilor

Cazare pescuit Belciugatele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Belciugatele: Complex turistic Valea Iazurilor.

Complexul Valea Iazurilor este situat la 24 de km de Bucuresti. Urmariti corabia. Locatia este pozitionata pe malul lacurilor Mostistea.

Arhitectura uimitoarea a restaurantului nostru rustic in forma de vapor, aleile amenajate si imprejmuite cu pomi si flori, baltile pline cu pesti cu ale lor foisoare, piscina moderna cu plaja de nisip ce aduce un strop de mare la doar 24 km de Bucuresti si nu in ultimul rand peisajul mirific de poveste fara egal sunt cateva dintre atractiile oferite de centrul nostru de agrement.

Serviciile centrului nostru de agrement: pensiune modernapensiune rusticarestaurant modern,restaurant rusticterasa copertata/ decopertabilasala de conferintesala fitnesssaunajacuzzipiscina in aer liberteren sinteticbalti pescuitcabanuteterase pontonfoisoareatv-uribuggy-urihidrobicicletezorbingteren tenis, etc.

Baltile de pescuit contin urmatoarele specii de pesti: crap, cteno, salau, stiuca, novac, salonta, etc.

Valea Iazurilor vă permite să vă relaxaţi, sa experimentati în cadrul locatiei confortul absolut si sa degustati faimoasele noastre produse facute dupa retete si origini proprii, saramura de crap si "pomana pestelui".

Va invitam sa explorati intregul complex de agrement prin Turul Virtual 3D interactiv afisat in meniu.

Galerie foto