Cazare pescuit Bratca

Pensiunea Hanu Bratcutei

Cazare pescuit Bratca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Bratca: Pensiunea Hanu Bratcutei.

Situata in partea de sud-vest a localitatii Bratca, pe versantul de sud-est al platoului carstic Damis , Pensiunea Hanu Bratcutei va ofera confort într-un veritabil stil rustic. Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intâlniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri, picnicuri sau diferite reuniuni intr-o atmosfera autentic romaneasca. Totul in acest loc a fost creat astfel incat sa va bucurati de cele mai bune facilitati de cazare, masa si agrement, intr-un mod original, savurînd mîncaruri traditionale românesti la marginea padurii de foioase. Indiferent ca doriti doar clipe de liniste sau relaxare, o partida de pescuit sau o plimbare cu caruta, toate le puteti gasi la Pensiunea Hanu Bratcutei . Va puteti bucura de toate acestea in timp ce admirati panorama Vaii Bratcutei, ce se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede. 
Padurile de foioase si rasinoase din împrejurimi asigura un aer curat, fara praf, puternic ozonat, specific depresiunilor intramontane si neatins de flagelul poluarii. Verile sunt racoroase, specifice climatului subalpin, iar iernile sunt geroase si aspre, ideale însa pentru sanius. Pe dealurile din apropiere se gasesc numeroase izvoare, majoritatea fiind potabile. Drumurile forestiere sunt ideale pentru practicarea montain - biking - ului, numeroase trasee turistice sau portiuni ale acestora se preteaza pentru pasionatii acestui sport.
Masa este servita turistilor din produse 100% ecologice, pregatite si servite în cel mai original stil rustic de catre personalul specializat al pensiunii. Pensiunea cuprinde un bar de zi cu terasa si o pastravarie în curte. Pensiunea a fost finalizata in luna iulie 2007 si a fost construita cu respectarea normelor europene in vigoare. Fiecare camera este dotata cu mobilier rustic din lemn rotund, televizor color, baie proprie cu dus, minibar, terasa.

Galerie foto