Cazare pescuit Cluj Napoca

Pensiunea Valea Paradisului

Cazare pescuit Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Cluj Napoca: Pensiunea Valea Paradisului.

Pensiunea Valea Paradisului se gaseste la 40 km de orasul Cluj-Napoca. Accesul la pensiune se face din localitatea Gilau (20 km de Cluj-Napoca) situata pe soseaua E60 ce leaga Cluj-Napoca de Oradea.

Adresa: Comuna Maguri-Racatau, nr 121H, judetul Cluj. Vezi localizare harta.

Pozitionare GPS: Nord - 46.62.946; Est - 23.16.462

Pensiunea Valea Paradisului ofera excelente conditii de odihna si recreere pentru concediile dumneavoastra sau pentru cateva zile libere. Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere.

Turistii pot face plimbari in aer liber pe Valea Somesului Rece sau prin muntii din apropiere. Nu departe de pensiune se gaseste Barajul Somesul Rece care ofera o priveliste impresionanta. Traseele pe care pot calatorii turistii sunt accsebile pentru toate varstele.

Activitati cum ar fi culesul fructelor de padure sau partide de pescuit atunci cand sezonul de pescuit o permite, sunt de asemenea interesante.

Galerie foto