Cazare pescuit Constanta

Pensiunea Capidava

Cazare pescuit Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Constanta: Pensiunea Capidava.

Te gandesti tot mai mult ca stresul, rutina zilnica si oboseala te-au cuprins cu totul si visezi tot mai mult la un loc de odihna numai pentru tine si familia ta? Te ajutam noi. Vino in Capidava, la o pensiune minunata, aflata la numai 100 de metri de Dunare si la doar 80 de metri de Cetatea Capidava – un loc presarat cu o istorie bogata si inedita! Tot aici poti vizita si Manastirea Capidava, unde poti fie sa iti gasesti linistea pentru cateva clipe, fie poti sa descoperi povestea sfintilor martiri, ale caror oseminte au fost descoperite exact in locul in care aceasta fost construita.

Pensiunea Capidava este locul ideal in care te poti relaxa alaturi de cei dragi si in care te poti regasi cu siguranta. Poposeste la noi daca doresti momente unice de odihna, in linistea naturii. 

Avem pentru tine 3 camere duble primitoare care iti vor oferi prilejul ideal de a petrece cateva zile de odihna in apropierea Dunarii si a altor obiective istorice deosebite. Daca iti doresti cu ardoare sa evadezi din aglomeratia orasului, poti sa te refugiezi in cele 3 rulote ale noastre de 2, 4 si 6 locuri sau poti sa iti aduci cortul intrucat curtea noastra spatioasa este perfecta pentru astfel de experiente! In plus, animalele de casa hazlii si energice, vor face cu siguranta deliciul celor mici.
Intreaga pensiune este amenajata modern, astfel incat sa te simti la noi ca si cum te-ai afla acasa. Avem o bucatarie complet mobilata la care aveti acces oricand doresti, iar toate camerele sunt dotate cu bai proprii si televizoare in fiecare camera. 

De asemenea, avem un foisor in care te poti relaxa alaturi de cei dragi in timp ce admiri Dunarea, o curte spatioasa ce se va potrivi perfect copiilor tai ca loc de joaca sau, mai inedit, poti experimenta camping-ul. Mai mult, vei putea face gratar si vei manca numai mancare sanatoasa si gustoasa, provenita de la animalele crescute natural, la curte si din gradina noastra cu legume proaspete.

Vino alături de familia ta pentru a petrece un sejur memorabil în mijlocul naturii! Când spunem ”familie” ne referim la toţi membrii acesteia, inclusiv animăluţul de casă de care cu siguranţă nu te vei putea despărţi prea mult timp.
Ai auzit si de ofertele noastre? Beneficiezi de bere gratuita pe toata perioada sejurului, daca te cazezi in una dintre cele trei camere ale pensiunii si pentru că ne sunt dragi oamenii care ne calcă pragul, mai avem o ofertă specială: reducere la închirierea întregului spaţiu! Reducerea se stabileşte la telefon.

Te asteptam in micul nostru colt de Rai pentru a te relaxa si pentru a experimenta lucruri inedite alaturi de cei dragi!

Galerie foto