Cazare pescuit Crisan

Hanul Pescarilor Crisan

Cazare pescuit Crisan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Crisan: Hanul Pescarilor Crisan.


Satul Crișan, aflat la 50 de kilometri de municipiul Tulcea, are o lungă istorie piscicolă. Chiar și azi, principala activitate a localnicilor este pescuitul. Poziția satului îl predispune pentru astfel de activități - ea se află pe cel mai navigat canal din Delta Dunării, Sulina.
În acest loc cu tradiție pescărească s-a deschis Hanul Pescarilor Crișan

Hanul Pescarilor "Crisan" este o pensiune noua care va fii dat in folosinta la inceputul primaverii al acestui an. Conditii de cazare moderne, confortul pe care il ofera face ca relaxarea sa fie deplina, departe de agitatia orasului, problemele zilnice inconjurat de frumusetea naturii.
Complexul are o suprafata totala de 2700 hectare destianat in principal,pentru pescuitul sportiv,vanatul dar si plimbarile de agreement (birdwatching, fotografii) cu navele pensiuni.
Pensiunea noastra dispune,pentru cazare si celor mai pretentiosi oaspeti : 23 camere cu 2 paturi si matrimoniale fiecare cu baie proprie, istalatie de climatizare, televizoare LCD, video si acces la internet (WIFI)
Va stam la dispozitie si cu un Restaurant propriu cu terasa de capacitate 40-50 de locuri, avand preparate culinare specific Deltei si preparate din bucataria ungureascai,
Va putem oferii petreceri organizate ( nunti, botezuri, zi de nasteri, petreceri private, team building), din partea casei muzica live specific lipovanesc. Posibilitati de palaja, pescuit pe pontoanele din locatie, 5 barci de pentru pescuit tip laguna cu motor, 2 Jet Ski-uri, tenis de masa, rummy, table, sah, etc..


Hanul Crișan poate organiza, pe bază de înțelegere, transportul turiștilor din municipiul Tulcea. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Galerie foto