Cazare pescuit Ineu

Hanul Moara cu Noroc

Cazare pescuit Ineu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Ineu: Hanul Moara cu Noroc.

Situat la 3 km de centrul oraşului Ineu şi de Cetatea Ineului, Hanul Moara cu Noroc oferă un restaurant à la carte, camere cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit, precum şi parcare privată.

Toate camerele de la Moara cu Noroc au balcon, televizor LCD cu canale prin satelit şi frigider. Fiecare dintre ele include o baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele camere oferă o cadă tip spa.

Este disponibil un bar la unitatea de cazare, iar oaspeţii pot savura preparate tradiţionale şi mâncăruri internaţionale la restaurant. În funcţie de sezon, pensiunea oferă acces gratuit la o piscină în aer liber, improvizată pe râul din apropiere. Sunt disponibile facilităţi de pescuit în schimbul unui cost suplimentar.

Cele mai apropiate magazine şi restaurante se află la 2 km, iar autogara este chiar lângă unitatea de cazare. Gara este situată la 1,5 km.

Galerie foto