Cazare pescuit Mangalia

Hotel Life Harbour

Cazare pescuit Mangalia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Mangalia: Hotel Life Harbour.

Hotelul LifeHarbour este o stare de spirit, locul in care atat pasionatii de navigatie cat si cei care isi doresc doar o evadare din cotidan, regasesc armonia cu natura, o oaza de liniste si libertate totala.
Concept unic de hotel in Romania, cu toate camerele avand vedere catre port, cu terase sau balcoane proprii. Hotelul are o capacitate de 40 locuri, camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi.
Hotelul dispune de un ponton plutitor pentru clientii care doresc sa faca baie/plaja, precum si de Jacuzzi si sauna exterioara. In componenta hotelului exista doua restaurante cu o capacitate totala de 170 locuri precum si o sala de cursuri de 50 de locuri.
Camerele sunt mobilate si decorate in stil rustic, cu grija pentru detalii. Fiecare camera dispune de climatizare, internet wireless, telefon si frigider.
O alta noutate absoluta oferita de LifeHarbour este posibilitatea unica de cazare pe ambarcatiunile marinei, cele doua veliere Life si Magic, dar si pe atractia portului, Swift Trawlerul Harbour.

Galerie foto