Cazare pescuit Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Nagy Lak I

Cazare pescuit Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Odorheiu Secuiesc: Pensiunea Nagy Lak I.

Lacul de acumulare a fost infiintat intre anii 1978-1989 pentru protectia impotriva inundatiilor sub unirea cursurilor Tarnava Mare - Sicasau, deasupra Sub Cetate. In zilele noastre sub dig este o mica hidrocentrala care produce electricitate „pura".

Digul are o inaltime de 50 m, o lungime de 520 m, are un volum de acumulare de 15 milioane de metri cubi si se intinde pe o suprafata de 140 de hectare.

Lacul de acumulare de la Zetea este format prin acumularea apelor din paraurile repezi din munti care il transforma intr-un minunat lac artificial, care asigura minunate posibilitati pentru pescuit, inot, plimbari cu barca sau excursii.

Scaldatul in lac este posibil de la sfarsitul lunii iunie pana la mijlocul lunii august. Nu exista strand amenajat, deci inotul in loc este recomandat numai acelor, care sunt buni innotatori. Malurile lacului sunt abrupte, de aceea si la mal apa este adanca. In lac nu sunt curenti sau obstacole, apa lacului este foarte curata (aici traiesc pastravi)

Pescarii nu trebuie sa posede premise de pescuit, dar sunt obligati ca la fata locului sa cumpere bilet de pescuit pe zi. Mai multe informatii despre pescuit gasiti pe pagina de oferta a programului.

Barajul Zetea este inconjurat jur imprejur de munti si de paduri. Cu toate ca in padurile noastre se gasesc animale salbatice (ursi, rasi, lupi, mistreti etc.) va puteti plimba sau face exursii in siguranta deoarece locurile frecventate de om, sunt evitate de animale salbatice.

Casa noastra de oaspeti a fost construita in mijlocul unei privelisti incantatoare pe malul lacului.

Din fotografiile realizate din parapanta se poate observa pozitia vilei Nagy Lak I fata de lac si munti.

Va dorim distractie placuta!

Galerie foto