Cazare pescuit Piatra Neamt

Pensiunea Paraul Doamnei

Cazare pescuit Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Piatra Neamt: Pensiunea Paraul Doamnei.

Pensiunea Paraul Doamnei reprezinta locatia ideala pentru o vacanta linistita, departe de stresul si agitatia orasului. Plasata in inima padurii, in dreptul unui parau linistitor, pensiunea reprezinta destinatia ideala pentru cei care isi doresc o vacanta in care sa isi recapete energia si sa se relaxeze pe deplin. Pensiunea ofera conditii de cazare moderne si servicii de inalta calitate, precum sauna, masaj, jacuzzi, toate menite sa isi rasfate oaspetii. In total ea dispune de 8 camere duble dotate cu baie proprie.

Pentru petrecerea timpului liber, oaspetii pot alege dintr-o varietate de activitati disponibile in imprejurimi, atat vara cat si in sezonul rece. Pentru perioada calduroasa oaspetii pot merge la celebrul strand din Piatra Neamt, pot face o romantica plimbare cu telegondola, se pot bucura de o drumetie prin padure, sau pot alege relaxarea in unul din foisoarele amenajate in apropierea pensiunii la un joc de rummy sau in compania unui roman bun. Pe perioada iernii atractia principala o reprezinta partia de ski din Piatra Neamt.

Pensiunea este situata in inima padurii, dar in acelasi timp accesul este foarte facil - de la strandul municipal se mai merge aproximativ 2km pe drum asfaltat.

Galerie foto