Cazare pescuit Satu Mare

Complex Apa

Cazare pescuit Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Satu Mare: Complex Apa.

Situat la limita dintre judetele Satu Mare si Maramures, in apropierea localitatii Apa, Complex Apa este una dintre cele mai frumoase zone de agrement din nord-vestul tarii. Lacul se intinde pe o suprafata de 96 de hectare, fiind un lac artificial si care a aparut in urma extragerii agregatelor minerale, adancimea maxima a acestuia fiind de 30 m. Pe partea de Nord a lacului exista case de vacanta private, iar pe partea de sud se intinde Complex Apa, lacul fiind marginit de o plaja de 1 km lungime cu posibilitatea practicarii sporturilor nautice.


La intrarea in complex se gaseste un Hotel-Restaurant cu parcare amenajata, 23 de camere si 2 apartamente, sala de conferinta, sala de evenimente cu capacitate de 600 persoane. Restaurantul va sta la dispozitie cu o excelenta bucatarie traditionala si internationala si o terasa cu capacitate de 100 de locuri.

 

Servicii

Hotel

Rezervările realizate direct catre Hotel Apa, se pot realiza folosind sistemul nostru de rezervări online prin care va garantam:

 • maxima siguranta si incredere.
 • oferirea celor mai noi informaţii disponibile despre hotel;
 • veţi primi cele mai înalte standarde de servicii pe care hotelul nostru se angajează să le asigure.

Ca oaspete al Hotelului Apa, preferinţele personale ale dumneavoastră vor fi notate în avans pentru a vă face sejurul şi mai plăcut. Pentru orice problemă care s-ar putea ivi, suntem aici să vă ajutăm. Dacă doriţi să stabilim tarife preferentiale pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la: - adresa de e-mail la contact@complexapa.ro - telefon la (+4)0361.524 267; (+4)0361.524 268

Pentru mai multe imagini cu camerele Hotelului Apa si a Complexului Apa, vizualizati galeria foto unde veti vedea cele 23 de camere de 3 si 4 stele si cele 2 apartamente, atat apartamentele cat si camere sunt dotate cu televizoare LED, sistem de climatizare, minibar, seif pentru valori, baie proprie, uscator de par, internet wireless gratuit. In functie de aripa pe care este situata, camera beneficiaza fie de terasa, fie de balcon individual.

Restaurant

Vă invităm în cadrul restaurantului APA, locul în care vă puteţi începe ziua. Puteţi alege dintr-o gamă variată de preparate din carne, brânzeturi, lactate, fructe proaspete, sucuri naturale şi produse de patiserie. Bucătarii noştri vă stau la dispoziţie pentru a pregăti preparate calde la cererea dumneavoastră.
Maestrul bucatar al complexului, pornind de la bucatele romanesti, pana la specialitati din diferite bucatarii internationle, le pune la dispozitia clientilor nostrii, toate acestea acompaniate de o ambianta destinsa si eleganta, alaturi de serviciile la standarde de 4 stele.
Varietati de produse si specialitati sunt pregatite in bucataria proprie mereu fiind proaspete si pregatite pentru a impresiona si cei mai pretentiosi clienti. Alaturi de partea gastronomica, va propunem o lista de vinuri internaţionale, cât şi sortimente variate de vinuri romaneşti. Promovăm producătorii autohtoni având convingerea calitatii.
Pentru ocazii speciale, maestrul bucatar vă poate pregăti un meniu deosebit in funcţie de solicitările dumneavoastră, iar alaturi de o capacitate de 600 locuri, bucatarie dotata cu echipamente de ultima generatie, personal specializat si terasa care are deschidere la lacul APA, contureaza locul perfect pentru organizarea de evenimente:
 • NUNTI
 • BANCHETE
 • MAJORATE
 • BOTEZURI

Toate acestea in ambianta si locul visat de dumneavoastra.

 

Sala de evenimente

Poate gazdui pana la 600 de persoane. Dotata cu clima, ventilatie si instalatie de sonorizare ambientala proprie.

 

Sala de conferinte

Hotel APA oferă alaturi de serviciile de 4 stele a turismului de relaxare, o sala de conferinte potrivita pentru sesiuni de training, team buillding sau summituri.

Ambianta deosebita, decorul intim, personalul amabil si discret toate acestea sunt elementele care se regasesc pe fiecare terasa din incinta Complexului APA.
Fie este o masa intre prieteni, un business lunch, sau un eveniment special de neuitat, terasele complexului va sunt la dispozitie cu personal calificat, muzica buna si produse de calitate.
 
Terasele Complexului APA sunt dispuse pe toata raza acestuia:
 • Terasa – Mini Bar – din centru plajei de agrement 
 • Terasa – Bar de zi – din partea de E a plajei – 100 locuri
 • Terasa – Bar de zi – din incinta Hotelului APA – 100 locuri

SUMMER CLUB – DIN CENTRUL COMPLEXULUI APA – 150 LOCURI Descoperiti noi standarde de calitate si rafinament, vizitand galeria foto a teraselor.

 

Terase

Fie este o masa intre prieteni, un business lunch, sau un eveniment special de neuitat, terasele complexului va sunt la dispozitie cu personal calificat, muzica buna si produse de calitate

Departe de aglomeraţia oraşului, departe de problemele zilnice, acest loc pitoresc oferă o posibilitate ideală pentru relaxare, odihnă şi regenerare. Oaspeţii noştrii au posibilitatea de a se bucura de frumusetea lacului APA, plaja amenajata sau pot chiar practica pescuitul sportiv pe lacul Complexului, in lac existand mai multe specii de pesti cum ar fi: salau, stiuca, biban, crap, platica, caras.
Alaturi de spatiu de campare, se pun la dispozitie un numar de 6 casute din lemn cu cate o camera, 2 casute cu cate 2 camere si terasa si alte 10 camera dotate cu cate 2 paturi.
Facilităţile oferite de catre Complexul APA sunt urmatoarele:
 • Grup sanitar igienic
 • Curent electric pentru fiecare casuta
 • Foişor cu loc pentru grătar
 • Internet fără fir (wireless) gratuit
 • Discount pentru grupuri (min. 20 persoane)

 

Camping - Casute - Pescuit

Departe de aglomeraţia oraşului, departe de problemele zilnice, acest loc pitoresc oferă o posibilitate ideală pentru relaxare, odihnă şi regenerare. Oaspeţii noştrii au posibilitatea de a se bucura de frumusetea lacului APA, plaja amenajata sau pot chiar practica pescuitul sportiv pe lacul Complexului, in lac existand mai multe specii de pesti cum ar fi: salau, stiuca, biban, crap, platica, caras.
Alaturi de spatiu de campare, se pun la dispozitie un numar de 6 casute din lemn cu cate o camera, 2 casute cu cate 2 camere si terasa si alte 10 camera dotate cu cate 2 paturi.
Facilităţile oferite de catre Complexul APA sunt urmatoarele:
 • Grup sanitar igienic
 • Curent electric pentru fiecare casuta
 • Foişor cu loc pentru grătar
 • Internet fără fir (wireless) gratuit
 • Discount pentru grupuri (min. 20 persoane)

 

Camere

23 de camere de 3 si 4 stele si 2 apartamente dotate cu televizoare LED, clima, minibar, seif pentru valori, baie proprie, internet wireless gratuit, unele cu vedere spre lac, unele cu balcon si altele cu terasa.

 

Plaja amenajata

Plaja APA este una dintre cele mai frecventate plaje de catre locuitorii din imprejurimi, in special de cei din Maramures si Satu Mare. Atat pentru lungimea plajei cat si pentru lacul care margineste plaja APA este un loc frumos, placut si de cotidian. Alaturi de acestea in fiecare week-end, pe perioada sezonului estival, nisipul este imbunatatit pe plaja, iar echipa de curatenie este prezenta zilnic pe plaja.
Exista conditii de practicare a sporturilor pe plaja cum ar fi volei, fotbal pe plaja existand fileu de volei si porti de minifotbal in dotarea Plajei APA, alaturi de acestea regasind sezlonguri, ski-jet, barci si hidro-biciclete.
Zona de umbrele si sezlonguri, este NOU realizata si beneficiaza si de servire de la barul Hotelului APA, fiind alaturi de terasa hotelului.

 

Sport & Agrementn incinta complexului sunt 2 terenuri de tenis de camp si un teren de minifotbal, dotate cu instalatie de nocturna cu generator electric separat.

Clientii primesc GRATUIT in pretul inchirierii terenului:
 • minge de fotbal omologata FIFA.
 • veste/maieuri de departajare

La cerere putem sa va asiguram:

 • ARBITRU
 • ORGANIZAREA DIVERSE COMPETITII DE FOTBAL: Cupe, Campioante Minifotbal
 • ANTRENAMENTE – Scoli de fotbal

Toate acestea in conditii si calitate superioara. Organizare de cupe si campionate. La inchirierea terenului de minifotbal amenajat cu gazon sintetic pentru diverse campionate au cupe care se doresc a fi organizate, se fac reduceri. Reducerile pentru inchirierea terenului artificial vor fi acordate in functie de durata diverselor evenimente organizate. Pentru organizarea de meciuri la care este nevoie de arbitrii, va punem la dispozitie arbitru de liga a 2-a sau a 3-a.

Oferte speciale

Tarife noastre sunt:

 • camera single 175 ron/noapte
 • camera double 200 ron/noapte
 • apartament 299 ron/noapte
 • intrare plaja: 4 lei/persoana
 • parcare: 5 lei/masina
 • pescuit: 15 lei/zi de persoana
 • camping: 50 lei/cort; 10 lei/legatura de lemne
 • sezlonguri: 10 lei/buc; ciuperca cu 2 sezlonguri: 50 lei/buc
 • 6 casute din lemn cu cate o camera, de 2 persoane: 70 lei/noapte
 • 2 casute cu cate 2 camere si terasa, 4 persoane: 180 lei/noapte**
 • camera cu cate doua paturi, baie comuna (barbati si femei separat): 90 lei/noapte

*taxa de statiune este de 5% din tariful camerei

**una dintre aceste casute se poate inchiria si separat: 90 lei pe o camera si 90 lei pe cealalta camera, camerele avand intrari separate.

Galerie foto