Cazare pescuit Sulina

Pensiunea Delta Miraj

Cazare pescuit Sulina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Sulina: Pensiunea Delta Miraj.

Va invitam sa petreceti clipe de neuitat in universul mirific al Deltei Dunarii. Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu salupe sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina exterioara si multe altele. Accesul la plaja din Sulina (plaja cu cel mai fin nisip de pe tot litoralul Marii Negre) este asigurat de transportul local cu statie din fata pensiunii. Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea va ofera cazare in Sulina in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Toate camerele detin instalatii de climatizare.

Pensiunea Delta Miraj va asteapta cu o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite special pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Pensiunea dispune de un restaurant spatios dotat cu terasa. Meniu pensiunii noastre este bazat pe bucatarie traditionala romaneasca, in special dobrogeana si de sezon.

Pentru cei care doresc plimbari deosebite pe canalele Deltei Dunarii, organizam excursii cu Catamaranul PONTOON BOAT 25 sau cu salupe de viteza. Catamaranul dispune de un numar de 12 locuri si este ideal pentru plimbarile pe apa in Delta Dunarii sau pe Mare.