Pescaresc oras Targu Jiu

Pescaresc Targu Jiu

Crescatorie Peste | Pastravarie | Magazin unelte pescuit | Cazare pescuit | Balti de pescuit | Pescarii |

  • Casa File din Poveste

Cazare pescuit Targu Jiu

Cazare pescuit  judet Gorj  Targu Jiu

Casa File Poveste este destinatia ideala pentru o experienta aparte, imbogatita de ospitalitatea cu care isi intampina, de fiecare data, oaspetii. File de Poveste pune la dispozitie 12 locuri in 4 camere dotate corespunzator, TV, wireless gratuit, incalzire centrala, o gradina (loc amenajat pentr...

  • Pastravaria Runcu

Pastravarie Targu Jiu

Pastravarie  judet Gorj  Targu Jiu

Pastravaria Runca este localizata in Satul Runcu, judetul Gorj si este impartita in doua zone de productie, una pentru pestele adult - formata din sase bazine, fiecare avand o suprafata de 80 mp - si una pentru incubatia puietului.Pastravarie localizata intr-o zona de dealuri si podis clara si pitorea...

  • Rodalsport S.R.L

Magazin unelte pescuit Targu Jiu

Magazin unelte pescuit  judet Gorj  Targu Jiu

Ne-am pus oare, vreodata intrebarea ce simtim, pescari fiind, atunci cand trecem pragul unui magazin de profil? Poate ca unii dintre noi da, altii probabil ca nu. Cu totii insa cunoastem, inevitabil, sentimentul. Este vorba despre un soi de emotie, de anticipare, de un pic de adrenalina amestecata cu ...


Crescatorie Peste Fermele pisciole va ofera o gama larga de specii de peste din crescatoriile proprii..
Pastravarie Crescatoriile de pastrav va ofera pastravi crescuti in conditii apropiate de mediul lor natural si hraniti cu hrana ecologica de cea mai buna calitate..
Magazin unelte pescuit Magazinele iti propun numeroase articole si accesorii de pescuit: lansete, mulinete, avertizori, corturi, fire de pescuit, produse de camping etc..
Cazare pescuit Unitatile de cazare sunt destinate celor ce pescuiesc in apropierea complexului. Aptitudinile de pescar iti vor fi puse la incercare cu diverse specii de peste..
Balti de pescuit Pescarii dornici de relaxare in aer liber pot merge la o partida de pescuit pe lacurile si baltile special amenajate unde puteti sa prindeti diferite specii de pesti..
Pescarii Pescariile va pun la dispozitie articole si accesorii de pescuit, nade, mulinete si lansete, momeala vie. Va ofera spre vanzare diferite specii de peste: pastravi, crapi, bibani, sturioni etc..