Cazare pescuit Targu Jiu

Casa File din Poveste

Cazare pescuit Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare pescuit Targu Jiu: Casa File din Poveste.

Casa File Poveste este destinatia ideala pentru o experienta aparte, imbogatita de ospitalitatea cu care isi intampina, de fiecare data, oaspetii. 

File de Poveste pune la dispozitie 12 locuri in 4 camere dotate corespunzator, TV, wireless gratuit, incalzire centrala, o gradina (loc amenajat pentru gratar), loc joaca pentru copii si o terasa pentru aceia dintre dumneavoastra care prefera calmul si linistea, fara a renunta la conditiile si confortul necesar unei sederi cat mai placute. 

Cu o cafea aburinda, intr-un amurg privind departarile, ingaduie-ti un ragaz de la tumultul cotidian si lasa-te ademenit de liniste! Targu -Jiul lui Brancusi reprezinta o placuta evadare intr-un final de saptamana! 

Bine ati venit in Oltenia! 

Eleganta si stilul orasului de pe Jiu nu sunt foarte comune. Este un loc pentru cei ce cauta intr-adevar ceva deosebit, unic si inconjurat de obiective turistice celebre, precum:

Operele vestitului Constantin Brancusi, Parcul Jiului, Zona Muntoasa Ranca si Transalpina, Sohodol, Manastirile Tismana, Lainici, Polovragi si Pestera Muierilor.

Galerie foto