Magazin unelte pescuit Baia Mare

Magazin pescuit - VIDRA

Magazin unelte pescuit Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin unelte pescuit Baia Mare: Magazin pescuit - VIDRA.

Magazinul se afla in apropierea pietei de alimente Isvoarele,in diagonala cu intrarea principala.Este foarte bine aprovizionat cu toatecele necesare pentru pescuit,dar si pentru vanatoare.

Suntem o companie care reunește împătimiți ai pescuitului și acest lucru nu-l vom uita niciodată. Această pasiune ne-a inspirat să realizăm acele produse care să vă facă pe dumneavoastră, clienții nostri, să vă bucurați de experiența inegalabilă a pescuitului. Service-ul pe care-l asigurăm și garanția oferită pentru produsele comercializate nu sunt altceva decât dovezi simple ale devotamentului nostru pentru clienții noștri. Dorim ca sigla Energofish pe care o veți observa la toate magazinele noastre partenere, să vă inspire acea siguranță care vă va face să achiziționați orice produs, fără să aveți grija garanției, știind că acesta este un lucru care vi se asigura fără nicio îndoială în termenul specificat.

Galerie foto