Magazin unelte pescuit Bucuresti-Sector 4

Marele Pescar

Magazin unelte pescuit Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin unelte pescuit Bucuresti-Sector 4: Marele Pescar.

MarelePescar este un magazin de pescuit infiintat in dorinta de a oferi pescarilor o metoda sigura, accesibila si rapida de a achizitiona articole de pescuit.Pentru magazinul online, livrarea produselor se face in toata Romania, iar la comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit. Pentru mai multe informatii legate de comenzi, livrari si plati iti recomandam sectiunea Cum comand online. De asemenea, accesand pagina speciala cu promotii la articole de pescuit poti beneficia de o gama diversificata de reduceri de pret de pana la 70%. Avand o experienta de 15 ani in comercializarea produselor in magazinul de pescuit, MarelePescar.ro recomanda clientilor produse de calitate. In portofoliul de produse se gasesc unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu. S-a pus mare accent pe crearea unui magazin de pescuit online cat mai "prietenos" pentru vizitatori si clienti. Comenzile online se pot trimite la orice ora, de oriunde exista un calculator si o conexiune la internet.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri (legate de comenzi sau de gama de produse) ne poti contacta prin metodele listate in pagina de Contact.

Gama articole de pescuit

Articole pescuit

Magazinul de pescuit MarelePescar.ro ofera o gama foarte variata de produse, care acopera nevoile tuturor clientilor.

Meniul site-ului a fost gandit astfel incat sa ajungi foarte repede la produsele dorite. S-a mers pe o clasificare in functie de nevoile pescarului si de partida de pescuit pe care a planuit-o acesta. Astfel, exista pescuit la crap, la rapitori,stationar - fiecare din aceste categorii contine o subcategorie cu lansete, mulinete, fire, plumbi, si toate celelalte accesorii necesare pentru acea categorie. De asemenea, au fost gandite categorii generale pentru momeli, nade, cutii, genti, huse, mincioguri, juvelnice si multe alte accesorii.

Te invitam sa navighezi meniul principal. Oferim atat articole de pescuit de buget, pentru pescarii ce merg ocazional la o partida de pescuit, cat si produse de foarte buna calitate, de la producatori de top, pentru cei foarte pasionati de acest sport. In oferta magazinului nostru vei gasi: Daiwa, Shimano, Okuma, Gardner, Korda, PB Products, Trabucco, K-Karp, Carp Expert, Lineaeffe, Energo Team, si multi alti producatori.

 

Speram sa gasesti pe acest magazin de pescuit tot ce ai nevoie. Fir intins!

Galerie foto