Magazin unelte pescuit Cluj Napoca

Magazin pescuit ENERGOFISH

Magazin unelte pescuit Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin unelte pescuit Cluj Napoca: Magazin pescuit ENERGOFISH.

Cu o istorie de peste un deceniu pe piața autohtonă a articolelor de pescuit, Energofish este compania care a adus ceva nou în România. Acest "ceva", chiar dacă s-a concretizat printr-o gamă dintre cele mai variate de produse și accesorii de pescuit, a fost însoțită de o echipă de specialiști, care a căutat an de an să țină pas cu orice inovație din domeniu. Ajutorul de necontestat a fost firma mamă, Energofish Ungaria, fondată în 1992. În toți acești ani, cu aportul clienților noștri, am reușit să clădim una dintre cele mai mari companii de producție și comercializare de articole de pescuit, fiind în permanență în strânsă legătură cu EFFTA (European Fishing Tackle Trade Association) ai cărei membri suntem încă din 1994.

Colaborarea s-a concretizat, totodată, și prin participarea la cel mai mare târg european de articole și accesorii de pescuit EFTTEX, unde primul nostru succes în calitate de expozanți, a fost recompensat în 2005, prin premiul primit pentru cel mai frumos stand de prezentare. În toți acești ani, pe lângă brandurile proprii, EnergoTeam, Carp Expert, Gold Star și Benzar, aflate în permanentă inovație, am adăugat portofoliului nostru o serie de nume care au făcut istorie pe piața internațională, prin produsele lor de calitate excepțională, precum: Salmo, Banax, Maruto, Sensas sau Vision.

Suntem o companie care reunește împătimiți ai pescuitului și acest lucru nu-l vom uita niciodată. Această pasiune ne-a inspirat să realizăm acele produse care să vă facă pe dumneavoastră, clienții nostri, să vă bucurați de experiența inegalabilă a pescuitului. Service-ul pe care-l asigurăm și garanția oferită pentru produsele comercializate nu sunt altceva decât dovezi simple ale devotamentului nostru pentru clienții noștri. Dorim ca sigla Energofish pe care o veți observa la toate magazinele noastre partenere, să vă inspire acea siguranță care vă va face să achiziționați orice produs, fără să aveți grija garanției, știind că acesta este un lucru care vi se asigura fără nicio îndoială în termenul specificat.

Prin aportul nostru permanent la organizarea și sponsorizarea competițiilor de pescuit sportive de recreere, dar și sportive, am căutat în permanență să contribuim la popularizarea acestei pasiuni unice. Echipa noastră de consultanți, fie că sunt multiplii campioni naționali la pescuit staționar, răpitor, crap sau muscă artificială vă mulțumește pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o....

Galerie foto