Magazin unelte pescuit Radauti

Colt Alb

Magazin unelte pescuit Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin unelte pescuit Radauti: Colt Alb.

Ne-am pus oare, vreodata intrebarea ce simtim, pescari fiind, atunci cand trecem pragul unui magazin de profil? Poate ca unii dintre noi da, altii probabil ca nu. Cu totii insa cunoastem, inevitabil, sentimentul. Este vorba despre un soi de emotie, de anticipare, de un pic de adrenalina amestecata cu un dram de curiozitate. Este valabil oriunde, fie ca este vorba despre un magazin din Radauti, din Iasi sau de aiurea. Fiecare dintre noi cautam CEVA, ceva care ne va avantaja data viitoare in permanenta nostra competitie cu acel adversar, uneori iluzoriu, alteori, asa cum ne dorim cu totii, concret, palpabil, la capatul forfacului sau artificialei - PESTELE.

Servicii

Daca este insa vorba sa ne referim la magazinele din Iasi, putine, ar zice unii, suficiente, dupa altii, putem gasi un numitor comun, unul ce tine mai mult de elemente de ordin mercantil mai mult decat de altceva. Exista aproape peste tot - si nu neaparat din vina patronilor - anumite produse, anumite marci, culori sau atractanti, singurul lucru oarecum diferit fiind doar.pretul. Exista, pe de alta parte si acel ceva care poate face diferenta. Fiecare dintre magazinele iesene cu produse destinate pescuitului se individualizeaza prin ceva, fie ca acel ceva este o anumita marca - pe care nu o mai intalnim nicaieri altundeva in oras - un anumit patent de culoare al unor artificiale, in sfarsit, acel ceva care poate tine de modul de prezentare, de servire sau de.patron, cel de la care, atunci cand te hotarasti sa te apuci de pescuit si intri pentru prima oara intr-un astfel de magazin (si adevarul este ca noi toti am facut asta odata si odata, nu-i asa?), indraznesti, la inceput cam timid, sa ceri niste sfaturi: ce ar fi bine sa cumperi, ce lanseta, ce varga, ce mulineta, dar fir, care carlige s-ar potrivi, la care artificiala se prinde stiuca.

 

Galerie foto