Montura de mreana pentru rau

Montura de mreana pentru rau

Aceasta montura pentru mreana este pentru rau si poate avea succes si pentru alte exemplare precum clean sau platica. Este usor de facut si poate fi folosita in rauri adanci sau mai putin adanci.

Inainte de toate trebuie sa stii ca trebuie sa alegi momitorul in functie de cat de rapid este raul pe care pescuiesti. Alegi un momitor mai greu in cazul in care pescuiesti pe un rau mai rapid, si un momitor mai usor in cazul in care pescuiesti pe un rau mai incet.

Ca si momeala perfecta pentru aceasta montura ar fi: peletele, rame mari, boilies ce contin faina de peste. Aceste boiliesuri sunt iubite de mreana, platica sau clean. Daca vrei, poti folosi in nada larve, viermi, role de pelete, porumb dulce.

Cum se facea aceasta montura pentru mreana?
montura mreana

A – Momeala mare cum ar fi peletele sau boilies-ul pe fir de par. Ai nevoie de un carlig destul de puternic.

B – Puteti alege ce fir doriti insa sa fie destul de gros pentru ca mreana are destula putere. Este indicat sa aveti mai degraba fir textil.
 
C – Nada trebuie sa fie formata din pelete daca utilizati ca momeala pelete, sau din nada simpla aleasa de dvs. daca folositi alta momeala. Va recomandam sa folositi in nada si faina de peste!

D – Momitorul trebuie sa aiba o greutate destul de suficienta pentru a tine montura pe fund.

E – Utilizati cateva mergele tampon pentru a preveni incurcarea monturi.

F – va recomandam fir destul de puternic.