Se ia varza se taie si se caleste, se caleste putina ceapa 1, se pune la varza bulion din rosii, se condimenteaza varza cu piper, sare dupa gust, foi dafin, se ia un crap de circa 2-3 kg se curata se spala si se portioneaza si se pune intr-o baie de ulei incins pana prinde o crusta aurie dupa care se scoate din baia de ulei.O parte din varza circa 70%, pregatita se intinde pe o tava de cuptor, se
un crap de 1-1,5 kg o ceapa mare miez franzela 2 oua 2-3 catei usturoi 50 gr. slanina afumata piper, sare, cimbru patrunjel verde Crapul, este ideal pentru acest fel de mancare, si anume pentru a fi umplut , deoarece are pielea groasa si nu pune mari probleme in a se rupe. Dupa ce se curata de solzi si se eviscereaza, incepand de la taietura de pe burta, se desprinde pielea cu cutitul
Ingrediente: 397g aluat foitaj(1cutie-Tenderflake-Puff Pstry) 2 fileuri de peste congelat(aprox.500g) 7cartofi(aprox700g) 1conserva de ciuperci(284g) 2oua+1ou 1ceapa taiata marunt 1/4lingurita boia iute (Cayenne pepper) vegeta, sare, piper ulei Mod de preparare: Ceapa se prajeste in 2 linguri de ulei.Se adauga ciupercile.Se pune,vegeta si piper dupa gust.Din cartofi se face un piure